Senin, 03 November 2014

Blibli.com Penipu? Pengalaman Belanja di Toko Online


Tentunya kita sering mendengar kata-kata penipu atau penipuan berkaitan dengan bisnis online. Iya, dunia bisnis online sangat erat kaitannya dengan “Trust”, dan tingkatannya melebihi bisnis konvensional. Dalam proses transaksi barang atau pembayaran dilakukan tidak adanya kontak secara langsung dan wujud fisik tempat usahanya membuat konsumen sangat sensitif dengan bidang bisnis ini. Salah satu contoh yang bisa diambil adalah bisnis online adalah belanja di toko online.

Akhir-akhir ini muncul beberapa toko online di Indonesia. Namun, minimnya sosialisasi sistem dan tidak terbiasanya masyarakat di Indonesia untuk berbelanja online, menimbulkan keraguan akan kebenaran layanannya.

Blibli.com Bukan Penipu


Ada berbagai toko online ternama di bidang ini, antara lain Blibli, Lazada, OLX, Zalora, Elevenia, Tokopedia, dsb. Lalu, apakah kehadiran mereka di Indonesia ini memang rentan dengan penipuan? Apakah kata-kata penipu ini memang layak disematkan ke Blibli.com, dan yang lainnya? Apalagi di Google sudah otomatis muncul kata Blibli.com Penipu, Blibli.com penipuan, Lazada penipu, Elevenia Penipu dll, ketika kita melakukan pencarian dengan kata perusahaan tersebut.

Hal ini tentu menimbulkan tanda tanya dan keraguan bagi kita sebagai konsumen. Namun, untuk mengetahui hal itu, kita harus mengenal lebih dalam tentang mereka dari konsep bisnis dan pengalaman pribadi konsumen. Dalam kesempatan kali ini, saya akan coba sedikit mengupasnya dari pengalaman pribadi konsumen, sehingga kita mengetahui kebenaran identitas mereka di Indonesia.

Seiring dengan kemajuan teknologi bermunculan suatu layanan alternatif yang pada dasarnya memiliki banyak keunggulan jika dilihat dari segi manapun. Layanan berupa toko online merupakan layanan bisnis yang belakangan ini berkembang dengan pesat di Indonesia. Mereka muncul dan berkembang karena tingginya minat masyarakat di Indonesia untuk belanja online.  Lalu apakah layanan seperti ini sudah berbentuk badan hukum dengan menjadi perseroan terbatas (PT)?

Tapi apakah ini cukup untuk membuktikan bahwa mereka memang terpercaya? Pada intinya pertanyaan ini muncul karena kita memang belum mengetahui dan ragu akan sistem layanannya. Masing-masing dari toko online tentu memiliki sistem layanan yang berbeda. Kita ambil contoh Blibli.com, yang semua proses pemesanannya dilakukan via online, tanpa perlu konsumen datang untuk memesan.  

Untuk kali ini saya akan lebih fokus ke Blibli.com, karena kebetulan saya pernah belanja di sana karena banyak promo menarik. Pertama kali tahu tentang Blibli.com ini dari iklan yang memang banyak tersebar di website maupun di Google. Merasa tertarik dan penasaran dengan tawarannya, akhirnya coba mengunjunginya. Akhirnya saya memutuskan untuk membeli sebuah mainan rakit.

Blibli.com Bukan Penipu


Dari kesan pertama itu, saya coba cek lebih jauh tentang blibli.com ini di website lain. Intinya sih ingin tahu review dan pendapat orang-orang yang pernah belanja di blibli.com. Hasilnya banyak yang mengatakan isinya tentang himbauan kalau konsumen harus waspada karena ada pihak-pihak yang coba mengambil kesempatan dalam kesempitan. Setelah saya baca ternyata prosedur pemesanan mereka semuanya dilakukan secara online oleh konsumen sendiri melalui websitenya. Dan untuk pembayarannya ini ditujukan ke rekening atas nama PT Global Digital Niaga (Blibli.com), bukan ke akun nama pribadi. Asumsi saya kalau ada peringatan seperti ini dari mereka, berarti sudah ada orang yang pernah tertipu oleh pihak yang mengatasnamakan perusahaan ini untuk keuntungannya sendiri.

Dari sini, saya dapat tambahan point lagi kalau Blibli.com ini ternyata memang resmi dan terpercaya. Tapi saya memutuskan untuk mencari tahu di social media, seperti Twitter. Entah kenapa, Twitter saat ini lebih digemari masyarakat Indonesia ketimbang Facebook dalam hal aktifitas sosial. Kebetulan Blibli.com ini punya akun Twitter, dan umumnya kalau mereka memang terpercaya, pasti akan banyak orang yang membicarakannya di Twitter. Akhirnya saya coba cari dengan kata Blibli.com, dan hasilnya memang seperti dugaan saya. Banyak pengguna Twitter yang membicarakan Blibli.com, selain itu juga ada komunikasi rutin antara pihak Blibli.com dengan konsumennya.

Dari sini, saya jadi yakin kalau toko online di Indonesia seperti Blibli.com, Lazada, Zalora, Elevenia, OLX, dll memang terpercaya. Tapi, kita juga perlu pelajari lebih dulu tata cara pemesanan mereka sebelum memutuskan untuk membeli. Intinya kita harus lebih teliti, cermat dan jangan mudah percaya, agar nantinya tidak tertipu sama pihak-pihak yang tidak bertanggung jawab dan mengatasnamakan perusahaan manapun. Baiknya kalau memang ada yang begitu, kita coba tanyakan dan konfirmasi langsung ke pihak perusahaan. Jadi kita bisa dapat jawaban yang jelas tentang semuanya. Layanan bisnis online ini memang masih hal yang baru dan belum umum bagi sebagian besar masyarakat di Indonesia. Kehadiran mereka sebenarnya baik, dan bisa jadi alternatif yang menguntungkan konsumen dari berbagai sisi. Tapi kembali lagi ke pribadi masing-masing, apakah kita siap menerima dan percaya kepada layanan online. Selamat berbelanja.




Kamis, 24 Juli 2014

Perhiasan dan Aksesoris Wanita Harga Murah

Perhiasan dan Aksesoris Wanita Harga Murah
Perhiasan dan Aksesoris Wanita Harga Murah

Perhiasan dan Aksesoris Wanita Harga Murah

Perhiasan dan Aksesoris Wanita Harga Murah

Perhiasan dan Aksesoris Wanita Harga Murah - Meaning and Myth Stone Jewelry - Ladies, if you are a woman who is fond of stone jewelry? Since time immemorial rocks have become a valuable item for humans. Because the beauty of the rocks, they can not just be on display in the vault or treasure box, slowly prepared and exposed rocks on top of the metal, be rocks as jewelry.

In the development of stone jewelry not only serves as decoration, but also used as a good luck charm that is believed to ward off evil spirits. And until now, there are still people who believe in the protection of these gems. Many aksesoris wanita who turn out to have harga perhiasan murah.

Such dilanzir by Buzzle.com, each stone is believed to have meaning and spiritual power. What is the meaning behind the rocks, let's find it.


Emerald stone
This green colored stone as a symbol of fertility and hope. It is said that this stone was given by the gods Venus as a symbol of his love for his girlfriend, since then the stone and is believed to maintain harmony and durability of a love affair. Aksesoris wanita certainly do not have the harga perhiasan murah.

Opal stone
Opal stone has a white background with rainbow bias circuit. This stone symbolizes hope and good fortune. Opal stone is believed to have the ability to cure the disease. It also raises expectations and bring good fortune.


Ruby stone
This red stone symbolizes love and friendship. Known to many people, people said he could evict nightmare if placed under the pillow. This stone also facilitate the vitality of the body and bloodstream.

Sapphire
Consists of blue, green, pink, purple and other bright colors, this stone symbolizes admiration and happiness. Some people believe that the sapphire can bring luck in the business world.

Topaz stones
This stone is yellow, pink or blue. Believed to add confidence and exudes charisma someone. And topaz stones also bring fortune and prosperity. Cheap jewelry prices certainly will not be obtained from the accessories women using these rocks. 

Perhiasan dan Aksesoris Wanita Harga Murah

Selasa, 06 Mei 2014

Obat dan Celana Hernia Bandung Magnetik

Obat dan Celana Hernia Bandung Magnetik
Obat dan Celana Hernia Bandung Magnetik

Obat dan Celana Hernia Bandung Magnetik

Obat dan Celana Hernia Bandung Magnetik

Obat dan Celana Hernia Bandung Magnetik - Hernia Illness, Signs and symptoms as well as How you can Conquer This -- hernia or even hernia is much better referred to as an illness associated with males, simply because just males who've a unique area within the stomach hole to aid the actual genitals perform. In line with the trigger, the actual hernia could be split in to congenital hernia (congenital) as well as obtained hernias (akuisita). At the same time, based on it's area, the actual hernia could be split in to a good inguinal hernia, umbilical, femoral, diaphragms and several additional titles.


Component hernia includes a diamond ring, the tote, and also the material from the hernia by itself. The actual material from the hernia tend to be intestinal tract, ovarian, as well as intestinal tract cells barrier (omentum). When there is the fragile the main muscle mass levels from the stomach walls, the actual digestive tract could possibly get away in order to locations which are not really designed to, that would be to the actual diaphragm (the actual border between your belly as well as upper body), might within the groin, or even within the navel. Hernias usually don't hurt. The actual hernia could be handled along with celana hernia and obat hernia bandung.

Nevertheless, it'll really feel discomfort whenever squashed through the material from the hernia hernia diamond ring. Bacterial infections brought on by the actual hernia leading to the individual excellent discomfort, and also the an infection ultimately distribute as well as toxin the entire entire body. In the event that this occurs this kind of conditions, this should be tackled with a physician simply because it may be existence intimidating penderita. Hernia may appear whatsoever age range, each youthful as well as aged. Don't wait around till this is as well past due, quickly put on celana hernia and obat hernia bandung.

Obat dan Celana Hernia Bandung Magnetik

Within kids or even babies, tend to be more frequently brought on by faulty procesus vaginalis in order to near because of the decrease within the testes or even testicles. Generally the actual hernia is usually impacted babies or even kids. Within grown ups, the actual hernia is a result of the actual ruthless within the stomach hole and also the stomach walls muscle mass weak point because of getting older.

Obat dan Celana Hernia Bandung Magnetik

Elevated stress within the belly could be brought on by persistent coughing, constipation, prostate enhancement within males, in addition to individuals who frequently transportation products berat. Penyakit hernia increases relating with the help of grow older. This is often the result of a deterioration from the tissue helping the actual stomach or even due to a illness that triggers elevated stress within the belly.

Obat dan Celana Hernia Bandung Magnetik

Senin, 14 April 2014

Perhiasan dan Aksesoris Wanita Harga Murah

Perhiasan dan Aksesoris Wanita Harga Murah
Perhiasan dan Aksesoris Wanita Harga Murah

Perhiasan dan Aksesoris Wanita Harga Murah

Perhiasan dan Aksesoris Wanita Harga Murah

Perhiasan dan Aksesoris Wanita Harga Murah - Meaning and Myth Stone Jewelry - Ladies, if you are a woman who is fond of stone jewelry? Since time immemorial rocks have become a valuable item for humans. Because the beauty of the rocks, they can not just be on display in the vault or treasure box, slowly prepared and exposed rocks on top of the metal, be rocks as jewelry.

In the development of stone jewelry not only serves as decoration, but also used as a good luck charm that is believed to ward off evil spirits. And until now, there are still people who believe in the protection of these gems. Many aksesoris wanita who turn out to have harga perhiasan murah.

Such dilanzir by Buzzle.com, each stone is believed to have meaning and spiritual power. What is the meaning behind the rocks, let's find it.


Emerald stone
This green colored stone as a symbol of fertility and hope. It is said that this stone was given by the gods Venus as a symbol of his love for his girlfriend, since then the stone and is believed to maintain harmony and durability of a love affair. Aksesoris wanita certainly do not have the harga perhiasan murah.

Opal stone
Opal stone has a white background with rainbow bias circuit. This stone symbolizes hope and good fortune. Opal stone is believed to have the ability to cure the disease. It also raises expectations and bring good fortune.


Ruby stone
This red stone symbolizes love and friendship. Known to many people, people said he could evict nightmare if placed under the pillow. This stone also facilitate the vitality of the body and bloodstream.

Sapphire
Consists of blue, green, pink, purple and other bright colors, this stone symbolizes admiration and happiness. Some people believe that the sapphire can bring luck in the business world.

Topaz stones
This stone is yellow, pink or blue. Believed to add confidence and exudes charisma someone. And topaz stones also bring fortune and prosperity. Cheap jewelry prices certainly will not be obtained from the accessories women using these rocks. 

Perhiasan dan Aksesoris Wanita Harga Murah

Minggu, 23 Maret 2014

Digital Creative Agency Indonesia

Digital Creative Agency Indonesia
Digital Creative Agency Indonesia

Digital Creative Agency Indonesia

Digital Creative Agency Indonesia

Digital Creative Agency Indonesia - Internet is one of the biggest and best invention ever. This happens because the Internet is changing many aspects of human life. Internet world, or in this case we can also call the digital world, allowing people to feel the experience like never before. Among others, is to communicate and socialize with colleagues, friends, and family using social networking media, get the latest news and information from online news sources, to shop at the online store, and follow the seminar classes online. 


It is then led to a term of Digital Marketing. According to Wikipedia, a digital marketing or digital marketing is an attempt to promote a brand or business by using digital media to reach consumers in a timely, personal, and relevant. Digital Marketing is now very popular in the world of online marketing is through websites and social media marketing techniques because it has more value, the more effective marketing and targeted, as well as having a great viral effect. 

The growing need for digital marketing, digital agency was started popping Indonesia and Indonesia.. Digital agency indonesia or creative agency indonesia is a company that offers services to the media advertising by utilizing the internet. While the agency is an agency creative composing creative concepts that will be implemented by digital agency. 


The more Creative Digital Agency Indonesia means more choices for your company or individual who wants to use his services. Digital Agency Indonesia and Creative Agency Indonesia has a strategic role for your company or your business, if you do not have a team to handle your marketing campaign digitally. The solution is to use the services of a Digital Creative Agency of Indonesia to help you to be successful with the digital campaign activity. 

Do not get left behind and too late to improve your business performance in the world of the Internet and digital know. Search and Digital Creative Agency Indonesia get the best and most appropriate to the needs of digital campaigns and digital marketing companies and businesses, as well as the brand you have.

Digital Creative Agency Indonesia

Selasa, 07 Januari 2014

Toko Jual Aksesoris Unik Gelang Anting Kalung Cincin Wanita Online Murah

Toko Jual Aksesoris Unik Gelang Anting Kalung Cincin Wanita Online Murah 

Toko Jual Aksesoris Unik Gelang Anting Kalung Cincin Wanita Online Murah 

Toko Jual Aksesoris Unik Gelang Anting Kalung Cincin Wanita Online Murah  - Berikan aksesoris unik cantik dalam tampilan tidak kudu dengan busana baru atau busana bermotif dengan rincian yang bagus. Anda dapat berikan sentuhan berlainan dalam tampilan Anda seandainya punya lebih dari satu must have items fashion.
Toko Jual Aksesoris Unik Gelang Anting Kalung Cincin Wanita Online Murah
Toko Jual Aksesoris Unik Gelang Anting Kalung Cincin Wanita Online Murah
Dengan punya lebih dari satu aksesoris wanita ini, bikin Anda tambah dapat melaksanakan mix and match meskipun Anda memakai busana yang itu-itu saja. Apapun sih aksesoris unik itu? Cobalah teliti disini.

Toko Jual Aksesoris Unik Gelang Anting Kalung Cincin Wanita Online Murah

Ikat Pinggang
Meskipun busana Anda tidak punya lubang sabuk, Anda konsisten dapat memakai ikat pinggang untuk difungsikan dalam beraneka jenis. Anda dapat mengikat long blazer Anda dengan ikat pinggang kecil. untuk bikin lekuk badan Anda lebih indah.

Cincin
Aksesoris wanita yang satu ini lebih handy serta gampang digunakan dalam tampilan Anda. Kumpulkanlah cincin yang menurut Anda sama sesuai dengan kepribadian yang Anda punya. Anda dapat memakai cincin dengan batuan, cincin dengan accessories pita atau cincin logam yang unik.

Toko Jual Aksesoris Unik Gelang Anting Kalung Cincin Wanita Online Murah

Kalung Panjang
Kalung panjang dapat menunjang Anda berikan kesan tampilan yang berlainan. Selagi ini kalung tidak cuma dihiasi liontin, namun ada juga kalung yang digabungkan dengan kreasi etnik serta mengfungsikan beberapa bahan recycle yang unik.

Clutch
Dompet sekalian tas kecil ini dapat bikin tampilan Anda nampak lebih anggun. Jangan sampai duga clutch cuma pas untuk ibu-ibu saja. Selebritis zaman waktu ini amat puas memakai clutch untuk tampilan yang lebih trendi serta ringkas.

Toko Jual Aksesoris Unik Gelang Anting Kalung Cincin Wanita Online Murah

Jam Tangan
Berlainan dengan gelang, arloji lebih reasonable difungsikan dalam beraneka momen. Arloji dengan design yang cantik dapat bikin tampilan Anda lebih feminin. Sesaat arloji dengan design casual dapat berikan Anda sentuhan tampilan yang lebih smart.

Kaca Mata
Kaca mata hitam, atau kacamata dengan frame hitam, atau kacamata yang lebih warna-warni dapat jadi diantara accessories penunjang tampilan Anda. Cobalah deh pakai selagi Anda terasa muka Anda tengah gak banget. Rata-rata kacamata dapat berikan sentuhan yang lebih fresh serta dinamis.

Taruh berbagai perihal diatas dalam almari Anda. Seandainya Anda suntuk dengan tampilan yang itu-itu saja, pakai berbagai perihal diatas untuk bikin tampilan Anda tampak lain.

Toko Jual Aksesoris Unik Gelang Anting Kalung Cincin Wanita Online Murah

Minggu, 13 Oktober 2013

Laku.com Jual Tas Wanita Online Import Branded Murah Grosir

Laku.com Jual Tas Wanita Online Import Branded Murah Grosir

Laku.com Jual Tas Wanita Online Import Branded Murah Grosir

Laku.com Jual Tas Wanita Online Import Branded Murah Grosir - Well known model definitely not become a assurance which the case possesses high class, many regional merchandise include high class, it’s just not simple transform this model photograph in addition to mentality connected with today’s purchaser, mainly because beyond just the excellent they've also been planning on status. You can get a variety of tas wanita in the best selling jual tas store.
Laku.com Jual Tas Wanita Online Import Branded Murah Grosir
Laku.com Jual Tas Wanita Online Import Branded Murah Grosir
The following hints in addition to steps to settle on some sort of case of which satisfies available for you, to ensure the case is not merely the wonder but include sensible importance reasonably very well insurance policy coverage. Jual tas store have many collection of tas wanita.

1. Carriers products
Opt for products as well as a pleasant case or maybe the modern case type. Household leather case is made for people who wish to glimpse tidy in addition to skilled. This case is usually bright in addition to low cost excellent stuff need to be eliminated since they are definitely not sturdy. We can easily definitely not refute that almost all women of all ages which has a a number of trendy case crafted from household leather, although we can easily likewise uncover other sorts of products including canvas of which will also be made into some sort of case that is certainly at ease, sturdy in addition to modern. Laku.com Jual Tas Wanita Online Import Branded Murah Grosir.

3. Portion
Opt for a case that is certainly proportional to help the length of your whole body. While you are large thin in addition to substantial carriers will probably many glimpse great to your account, therefore you ought to get a bit clear of this case the way it will always make people glimpse even larger. Vice versa, for anyone who is limited stature in addition to modest carriers whatsoever high priced substantial will not likely guide. Subsequently opt for the ideal measurement case or maybe related on your human body. Laku.com Jual Tas Wanita Online Import Branded Murah Grosir.

3. Type
Establish this supposed by using this case, whether it be to bring a range of docs, ebooks, newsletters etcetera things, or maybe to cart modest objects like mobile phone devices, netbooks, in addition to billfold. You should establish your best model, this sporty, saggy, punk, or maybe elegantly previous to buying a case which you will want. For anyone who is mixed up, then you definately superior opt for a medium-sized black color case that has a get secure utilized made for lots of desires in addition to model. Laku.com Jual Tas Wanita Online Import Branded Murah Grosir.

Gals clutches usually are gadgets of this outfits in its entirety. And once people have on apparel having flamboyant colorings, you can be appropriate whenever using some sort of newfangled case uncomplicated.

5. Coloration
Soon after determining the right measurement case, you possibly can opt for the coloration of which satisfies while using the desires. Brightly colored carriers will adjust this target on the mistakes of this human body. Tote Choose simple coloration, you possibly can opt for the colorings black color, light in addition to brown leafy colorings to help you to mixture with all your do the job apparel. Laku.com Jual Tas Wanita Online Import Branded Murah Grosir.

Different colorings printed while using the coloration people gals smock. Also, zippers along with objects, colour really should fit colour on the tote. While you are dressed up in black color you may opt for the clutches with shiny colorings. This black color coloration would be the key coloration is perfect paired having almost any coloration.

Laku.com Jual Tas Wanita Online Import Branded Murah Grosir